Spaces

Great minds need great spaces

In de Business Hub zijn verschillende werkplekken. Er zijn work stations in de coworking space, meeting rooms en work studio’s (in ontwikkeling). Van groot tot klein, er is voor elke business een goeie plek. Je maakt gebruik van allerlei faciliteiten, zoals supersnelle wifi, meeting rooms, printer en de keuken mét lange keukentafel en lekkere koffie. Een fijne hangout. En Oma Ietje. Een goeie spot voor toffe vrijdagmiddagborrels. Of dinsdagmiddagborrels.

Patrick Dorder

‘Ik heb in korte tijd al zoveel nuttige tips ontvangen van mijn collega-ondernemers. Zelf heb ik ook inzichten kunnen delen. Samen word je sterker!’

Great Work

Work stations

De coworking space is een industriële ruimte met een robuuste minimal look. De betonnen wanden en vloeren hebben we niet weggewerkt. Juist niet. We laten ze in volle glorie tot hun recht komen. En zetten ze hier en daar extra aan met opvallende gele working colours. Hier is het ‘work in progress’. Er zijn 22 work stations voor harde werkers en een lange keukentafel voor de nodige koffiepraat.

Meeting rooms S tot XL

Voor wie klanten ontvangt, een privé telefoontje heeft of juist met een team wil brainstormen hebben we 4 coole meeting rooms van small tot extra large. En van privé tot out in the open.

Work studio’s

Wanneer jouw business groeit en je hebt meer nodig dan één work station, dan kun je doorgroeien naar een van de work studio’s. Deze zijn we nu aan het ontwikkelen.

Join us!

Doe je ook mee met deze ambitieuze club ondernemers?

Join the Hub!

Neem een kijkje in de Hub