Booming Business Programma

Rock your business @ Heesterveld Business Hub

Het Booming Business Programma is een commercieel en persoonlijk groeiprogramma dat je met Lilian en Janka, de business experts, samenstelt. Tijdens het programma heb je ook een eigen work station in de coworkingspace. Een inspirerende omgeving, die je stimuleert om alles uit je business te halen én je uitdaagt om net dat beetje extra te geven.

Even voorstellen: Janka en Lilian

Janka en Lilian zijn de business experts. Samen met jou stellen ze je Booming Business Programma op. Tijdens het programma staan ze je bij met raad en daad die bij jou past.

Janka

Ondernemer, business developer en communitybouwer. Sinds 2004 realiseer ik zakelijke dromen van ondernemers en communities. Werk graag in én aan een wereld waarin iedereen doet wat hij graag en goed doet, lekker verdient en … een zakelijk resultaat boekt dat er écht toe doet. Jaag daarvoor je creativiteit aan, concretiseer je ideeën, voeg er enkele aan toe en help je knopen doorhakken.

Lilian

Ondernemer en business developer met meer dan 20 jaar ervaring. Ik zet mijn kennis en ervaring in om jou als ondernemer te begeleiden naar de next level. Met mij haal je een partner in huis die met je meekijkt, meedenkt en mee-ontwikkelt. Out of the box denken is mijn kracht, waardoor er ruimte ontstaat om te groeien en nieuwe horizonnen te verkennen en te bereiken.

Hoe maak je je Booming Business Plan?

 • Stap 1

  Scan.
  Groeiscan van jouw business aan de hand van je drive, ambitie en skills. Wat is er nodig voor jouw commerciele groei? Propositie, positionering, verkoop, productontwikkeling, organisatie en financiën ...

 • Stap 2

  Focus.
  Prioriteiten bepalen, hoofdlijnen uitzetten, onderzoek wat de slimste route is naar een booming business. En … markttoetsing bij klanten en opdrachtgevers.

 • Stap 3

  Position.
  Gereed maken voor de start. Het doel vastleggen, tussentijdse mijlpalen bepalen en afspraken maken. Het booming business plan is klaar.

 • Stap 4

  Scaling up.
  Scaling up je business is topsport. Doorgroeien naar de volgende fase doe je er niet bij. Het gebeurt ook niet vanzelf. Net als topsport moet je kiezen voor doorgroeien en een goede coach zoeken. En veel trainen.

Ongoing

 • Maandelijkse focusgesprekken met business expert Lilian of Janka.
 • Wanneer je advies nodig hebt op een specifiek gebied, koppelen we je aan een expert. Bijvoorbeeld:
  • Wil je bijvoorbeeld een productielijn opzetten in het buitenland, dan kan een buitenlandexpert je advies geven over douane, buitenlandse fabrieken, vergunningen. Noem maar op.
  • Wil je personeel aannemen? Dan kan een expert werkgeverszaken je tips geven over wat hierbij komt kijken en waaraan je moet denken. Superhandig!
 • Workshops, events en trainingen om je kennis te verbreden en je skills verder te ontwikkelen.

Join us!

Doe je ook mee met deze ambitieuze club ondernemers?

Join the Hub!