Hoe oprichters & founders next level gaan met hun bedrijf

Met de Next-Level blueprint van De Business Hub bouwen ambitieuze ondernemers uit de hele wereld aan het next-level bedrijf waarmee ze hun dromen realiseren.

Groeit je bedrijf niet meer? Heb je moeite met het forceren van een doorbraak? Of gaat het je niet snel genoeg? Dan is De Business Hub de plek voor jou.

The Next Step in Business

Tijdens The Next Step in Business leer je de Next-Level blueprint toepassen in jouw bedrijf. Zo groeit je bedrijf in omzet en mensen, gaat het voor jou werken en bouw je een dreamteam dat next-level met je meegaat.

The Next Step in Business is een compleet, uitgestippeld en boeiend avontuur van implementeren en leren tegelijk. Voor ondernemers die bloedserieus zijn en nu de sprong naar next level maken.

Masterclass de Next-Level blueprint

De Next-Level blueprint heeft al zoveel ondernemers succesvol ondersteund bij het vereenvoudigen van hun operatie, bouwen van een team, tijd vrijmaken in hun agenda en het verdubbelen van hun omzet zonder dat ze overspannen raken. 

Nieuwsgierig naar onze next-level avonturen? Of die van Roxanne, Thang, Mariska en vele anderen? Reserveer dan je plek in de gratis online masterclass.

Wie zijn wij

Wij zijn Lilian Crawford en Janka Oostveen. Lang ondernemer in goede en in minder goede tijden. Ook wij zijn next level aan het gaan met ons bedrijf. We hebben veel geworsteld, ge├źxperimenteerd en dure fouten gemaakt. Maar, we zijn erachter! 

Vijf jaar geleden beseften we dat we niet alleen waren. Zoveel ondernemers worstelden met het next level gaan met hun bedrijf. Toen namen we hen het werk nog uit handen of gingen ernaast zitten. Dat moest toch anders kunnen! 

Wat als we onze lessen en ervaringen in een methode, in een routekaart verwerken? Fast forward ... en dat is het verhaal van de Next-Level blueprint

We hebben zelf veel profijt van de blueprint gehad. Financierden onze eigen groei en vereenvoudigden onze operatie. Maakten een jaar vrij voor een 180┬░ koersverandering. En het leidde vooral tot veel balans, groei en andere mooie dingen!

Join us!

Doe je ook mee met deze ambitieuze club ondernemers?

Join the Hub!