Wanted:
ondernemer

We want you:
(sociale) ondernemer @ Heesterveld
Business Bar

Wat is de Business Bar?

De Business Bar wordt een creatieve nieuwe ontmoetingsplek met vergaderfaciliteiten in Heesterveld District voor ondernemers en voor bedrijven uit de buurt. En natuurlijk van  daarbuiten! Hier komen ze samen om elkaar te ontmoeten, te netwerken, te inspireren en advies te krijgen op het gebied van ondernemerschap. Ook Ondersteuning Ondernemers vestigt zich hier voor advies en coaching van ondernemers in Zuid Oost. Ondernemers kunnen hier meeten, vergaderen en even chillen tijdens een drukke werkdag. Alles onder het genot van een goeie koffie (to go) of (take away) lunch. 

Business Bar ligt aan het Bullewijkpad, dé upcoming bruisende stadstraat in Zuidoost, die Heesterveld District met Amstel III verbindt. Én naast metrostration Bullewijk, dus super bereikbaar.

We zijn op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar een Amsterdamse ondernemer (bij voorkeur een sociale firma) die van deze Business Bar dé toffe nieuwe hotspot voor ondernemers gaat maken. De ondernemer die wij zoeken onderneemt al een tijdje. Zijn/ haar focus  ligt op groei en duurzame continuïteit.

Binnen de Business Bar behoudt de ondernemer zijn eigen identiteit en geeft zelf invulling aan de programmering van de Business Bar. 

Geïnteresseerd? Vul dan het inschrijfformulier in!


Wil je meer weten over sociale firma's, kijk dan op de website van de gemeente Amsterdam

Wat biedt de Business Bar?

  1. De Business Bar heeft een coole lobby met een paar leuke zitjes en hoekjes om te chillen en je koffie of sapje te drinken. Inclusief keuken en winkelruimte voor take away koffie en lunch. 
  2. Er zijn 2 vergaderruimtes en 2 meeting rooms*  die ondernemers kunnen huren om te overleggen, vergaderen en hun klanten in stijl te ontvangen. Het pand is net verbouwd en de vergaderruimtes zijn gedeeltelijk ingericht met meubilair en smartboards. Deze ruimtes kunnen natuurlijk ook voor een eigen programmering gebruikt worden. Denk aan workshops, events, trainingen, meet-ups en nog veel meer. De ondernemer geeft hier helemaal zijn eigen creatieve draai aan. 
  3. De huurprijs is €850 per maand (incl. wifi en excl. g/w/l).
  4. Een huurcontract voor 3 jaar. Daarna een verlengingsmogelijkheid van 1 jaar (ROZ winkelruimte bestemming).**

* De meetingsrooms kunnen ook gebruikt worden door Ondersteuning Ondernemers van de gemeente Amsterdam en de ondernemers van de Business Hub.

** De ingangsdatum hangt samen met de huidige ontwikkelingen rondom de Coronacrisis.

Selectieprocedure

  • Meld je aan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. De startdatum van het contract hangt af van de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus.
  • Je ontvangt van ons een mail met een Business Model Canvas (BMC) en meer informatie over het huurcontract van Ymere. Lees hier meer over wat het  BMC inhoudt >>
  • Je mailt het ingevulde Business Model Canvas aan ons retour. Dit is de basis voor de selectieprocedure.
  • Uit alle aanmeldingen maakt een jury een selectie van 3 ondernemers.
  • De 3 geselecteerde ondernemers pitchen d.m.v. een filmpje in week week 23 ( 1 juni-7 juni).  
  • Uit deze 3 ondernemers kiest de jury de Business Bar ondernemer!

Sluitingsdatum voor het indienen van het BMC is woensdag 21 mei 2020.

De Business Bar is onderdeel van de Heesterveld Business Hub

Dit project is een initiatief van Ymere en de Gemeente Amsterdam; Stadsdeel Zuid Oost en Ondersteuning Ondernemers.

Yes, I want it!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer